Over ons

Over ons

Een écht familiebedrijf, dat is Gisola. Opgericht in 1971 door Familie Nijboer. De familie Nijboer was erg nauw betrokken bij het werk van vader Nijboer en waar mogelijk hielp ook zoon Gieze mee. Al met al heeft Henri 40 jaar onderdeel uitgemaakt van het bedrijf, waarvan 20 jaar als directeur-eigenaar. Vol passie en enthousiasme leidde hij de organisatie tot hij in 2019 plotseling overleed. Zoon Gieze Nijboer jr. besloot in de voetsporen van zijn vader te treden. Tot op de dag van vandaag leidt hij het bedrijf met dezelfde passie en het enthousiasme als zijn vader.

Groei en investeren

We vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Dankzij de cursussen van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Isolatiebedrijf (OOI) blijft de kennis van onze medewerkers altijd up-to-date. Zo groeien onze medewerkers in hun ontwikkeling en blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de steeds veranderende isolatietechnieken.

Veiligheid en kwaliteit

De organisatie is op gebied van de Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu gecertificeerd conform NEN-EN ISO 9001 en VCA*-2008/5.1. Alle medewerkers beschikken over het VCA-Basis Veiligheidscertificaat en de leidinggevende over het VCA-Vol certificaat en BHV certificaat.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur