Brandwerende isolatie door ons bedrijf uit Gelderland

Op zoek naar meer informatie over brandwerende isolatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Img Description
Wilt u brandwerende isolatie laten aanbrengen in uw pand in Gelderland of omstreken? Dan schakelt u het best Gisola in. Isolatiemateriaal maakt onderdeel uit van de bouwkundige brandveiligheid van een gebouw. Het aanbrengen van brandwerende isolatie in daken en wanden van uw pand in bijvoorbeeld Gelderland, zorgt voor energie- en kostenbesparingen. Daarnaast draagt het ook aanzienlijk bij aan de brandveiligheid van een woning of bedrijfspand. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van brandwerende isolatie en een werkwijze die voldoet aan de kwaliteitsnormen, zorgen we voor een veiliger Nederland.  

Brandwerende isolatie in uw pand in Gelderland is belangrijk voor de verzekering

Elke eigenaar van een pand is verplicht om een bepaalde mate van brandwering toe te passen in het pand. De verzekeringsmaatschappij kijkt bij het bepalen van het brandrisico naar de te gebruiken of reeds gebruikte isolatiematerialen van de complete constructie. Dit zijn voor hen namelijk belangrijke punten. Het kan zelfs zo zijn dat uw verzekeringsmaatschappij het object niet wil verzekeren als het risico op brand te groot is door geen of slechte brandwerende isolatie. Het is dan ook van groot belang dat uw verzekeringsmaatschappij de materialen die u gebruikt voor brandwerende isolatie kan herkennen en beoordelen, wat in de praktijk nog weleens een probleem blijkt. Bij Gisola in Vaassen kennen we de wet- en regelgeving op dit gebied als geen ander. We kunnen u daardoor adviseren over welke vorm van brandwerende isolatie, waaronder HVAC-isolatie, de beste oplossing is voor uw pand in bijvoorbeeld Gelderland.  

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van brandwerende isolatie door ons bedrijf uit Vaassen in Gelderland? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0578 66 25 40 of te mailen naar info@gisola.jtni.nl. U kunt tevens meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Indien ons isolatiebedrijf bij u aan de slag gaat met brandwerende isolatie, gebeurt dit altijd met milieubewuste producten. Wij hechten namelijk veel waarde aan het milieu en een duurzame toekomst!


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur