Industriële isolatie

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van industriële isolatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Img Description
Veel industriële processen vragen om een exacte beheersing van de temperatuur, waardoor isolatie door ons bedrijf uit Gelderland een goede oplossing biedt. Bij Gisola in Vaassen realiseerden we industriële isolatie bij onder meer het Ministerie van Defensie, diverse papierfabrieken en slachthuizen. Hierbij namen we uiteraard ook het onderhoud voor onze rekening. Wilt u ook samen met ons op weg naar een duurzame toekomst van het land door middel van industriële isolatie? Lees dan verder.

De veiligheid van uw medewerkers waarborgen met industriële isolatie

Elk industrieel bedrijf heeft zijn unieke uitdagingen op isolatiegebied. Denk bijvoorbeeld aan een vleesbedrijf dat veel te maken heeft met koel- en vriesleidingen. Of aan een papierfabriek waar veel stoomleidingen lopen van 300 tot 400 graden. In deze situaties en meer is industriële isolatie, zoals luchtkanalenisolatie, van groot belang. Door goede industriële isolatie te laten uitvoeren door ons bedrijf uit Gelderland, zorgt u er namelijk voor dat de veiligheid van uw medewerkers wordt gewaarborgd. Industriële isolatie is dus van groot belang!

Kies voor een energiezuiniger en geluidsarmer pand

Bij Gisola uit Vaassen in Gelderland, zorgen we ervoor dat uw industriële pand veiliger, energiezuiniger en geluidsarmer wordt middels isolatie. Dit hebben we al voor veel bedrijven middels isolatie weten te bereiken. Bent u benieuwd hoe we dat exact doen? Dat hangt volledig van uw wensen en eisen af. Neem gerust contact op met ons bedrijf in Gelderland via 0578 66 25 40, info@gisola.jtni.nl of het contactformulier om de mogelijkheden voor industriële isolatie te bespreken. U kunt ook direct online een offerte aanvragen.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur