Brandveilige isolatie

Wilt u uw pand laten isoleren met brandveilige isolatie? Dan zijn we u bij Gisola in Vaassen graag van dienst. Wij voeren allerhande isolatiewerkzaamheden uit bij voornamelijk bedrijfspanden, waarbij we te allen tijde werken met materialen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Zo kan iedereen veilig aan het werk in het geïsoleerde pand!

Milieuvriendelijke werkwijze

Gecertificeerde opleidingen gevolgd

Koude, warme & geluidsisolatie

 
Gisola koude warmte geluidsisolatie

Zorg voor een veilig pand middels brandveilige isolatie

Het zorgen voor een veilig bedrijfspand is van essentieel belang wanneer u medewerkers in dienst heeft. Deze veiligheid dient u op verschillende gebieden te waarborgen, waarbij geregeld de brandwerendheid van de isolatie over het hoofd wordt gezien. Toch is dit van groot belang, niet alleen voor de veiligheid van u en uw medewerkers, maar ook voor de verzekering. Gelukkig zijn we bij Gisola op de hoogte van alle normen en eisen op dit gebied. U kunt ons om die reden met een gerust hart inschakelen voor het realiseren van brandveilige isolatie, of dit nu het leggen van een isolatieleiding of HVAC-isolatie betreft.

Schakel onze experts in

Wilt u uw pand laten isoleren met brandveilige isolatie? Neem dan spoedig contact met ons op door te bellen naar 0578 66 25 40 of een e-mail te sturen naar info@gisola.jtni.nl. Wij sturen dan een specialist van ons bedrijf uit Vaassen bij u langs om de mogelijkheden voor brandveilige isolatie met u door te spreken. Bij interesse in deze dienst, is het tevens mogelijk om direct online een offerte aan te vragen.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur