Isolatieleiding

Er zijn verschillende redenen waarom een goede isolatieleiding van belang is voor uw bedrijf. We leggen u bij Gisola uit Vaassen graag de voordelen uit van het laten leggen van een goede isolatieleiding. Zo kunt u de afweging maken of u onze specialisten hiervoor wilt inschakelen.

Milieuvriendelijke werkwijze

Gecertificeerde opleidingen gevolgd

Koude, warme & geluidsisolatie

 
Gisola koude warmte geluidsisolatie

Bespaar op energiekosten middels een goede isolatieleiding

Wanneer de leidingen in uw pand niet geïsoleerd zijn, is er een grote kans dat u te maken heeft met warmteverlies en dus onnodig extra energieverbruik in uw pand. Wanneer een leiding met warm water namelijk door een koude ruimte gaat, wordt de temperatuur beïnvloedt en gaat er onnodig warmte verloren. Andersom geldt dit voor leidingen waar koud water door getransporteerd wordt. Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen middels een goede isolatieleiding. Bij Gisola zijn we gespecialiseerd in thermische isolatie en weten we dan ook exact hoe we de juiste isolatieleiding in uw pand leggen. Hoewel dit voor nu een wat grotere investering is, merkt u de besparing op energiekosten die hieruit voortvloeit al snel in de portemonnee!

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het leggen van een isolatieleiding in uw pand? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0578 66 25 40 of een e-mail te sturen naar info@gisola.jtni.nl. Ook wanneer u naast een isolatieleiding geïsoleerde luchtkanalen wilt laten leggen, staan onze experts in Vaassen voor u klaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor onze diensten. Zo weet u op voorhand exact waar u aan toe bent.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur