Luchtkanalenisolatie

Wij realiseren graag luchtkanalenisolatie in uw bedrijfspand. Dit is namelijk een van de vele isolatiediensten waar we bij Gisola in Vaassen in gespecialiseerd zijn. Wij voeren luchtkanalenisolatie – en elke andere vorm van isolatie – te allen tijde uit volgens de laatste kwaliteitseisen en met veel kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied. U bent daardoor verzekerd van kwaliteitswerk!

Milieuvriendelijke werkwijze

Gecertificeerde opleidingen gevolgd

Koude, warme & geluidsisolatie

 
Gisola koude warmte geluidsisolatie

Het belang van luchtkanalenisolatie voor een energiezuiniger bedrijfspand

Het laten isoleren van de luchtkanalen in uw bedrijfspand is een verstandige keuze: u creëert dan namelijk een energiezuiniger bedrijfspand. Door luchtkanalenisolatie is de temperatuur beter te reguleren en gaat er geen warmte verloren. Wanneer u geen geïsoleerde luchtkanalen heeft en er warme of koude lucht wordt gecirculeerd, gaat dit op onnodige plekken verloren. Dit betekent dat u meer energie verbruikt dan eigenlijk noodzakelijk is. Met luchtkanalenisolatie bespaart u op dit energieverbruik, wat u al snel merkt in de portemonnee. Afhankelijk van het materiaal dat ons bedrijf voor isolatiewerkzaamheden gebruikt bij het isoleren van de luchtkanalen, draagt de luchtkanalenisolatie ook nog eens bij aan het verbeteren van de akoestiek in uw pand. Zo profiteert u dus van een win-winsituatie!

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Bij Gisola in Vaassen hechten we veel waarde aan milieuvriendelijke oplossingen en streven we naar een duurzame toekomst. Wilt u hier als bedrijf aan bijdragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0578 66 25 40 of te mailen naar info@gisola.jtni.nl om ons in te schakelen voor luchtkanalenisolatie. Wij kunnen tevens geïsoleerde luchtkanalen aanleggen of HVAC-isolatie uitvoeren voor de installaties in uw pand. Vraag voor de dienst naar wens direct een vrijblijvende offerte aan als u direct wilt weten waar u aan toe bent.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur