Stadverwarmingsisolatie

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van stadverwarmingsisolatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Img Description
Gisola is uw partner op het gebied van stadsverwarmingisolatie. Ruim een half miljoen van de woningen in Nederland wordt verwarmd via stadsverwarming: een manier van verwarmen zonder gas. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van een cv-ketel, maar van restwarmte die vrijkomt bij het opwekken van stroom of het verbranden van afval. Deze warmte bereikt uw pand via een ondergronds leidingsysteem. Dit is een zorgeloze, veilige en onderhoudsvrije manier van verwarmen die past bij de weg richting een fossielvrij leven. Iets waar we bij Gisola in Vaassen, in Gelderland, al sinds 1971 aan bijdragen door middel van duurzame stadsverwarmingisolatie.  

Onze focus ligt bij stadsverwarmingisolatie op aanvoer en retour

In de laatste jaren is de focus steeds meer komen te liggen op het isoleren van inpandige leidingen en minder op leidingen die in de fundering liggen. Zo ook bij de stadsverwarmingisolatie die ons bedrijf voor isolatie uit Gelderland uitvoert. Wanneer u ons in de provincie Gelderland of elders inschakelt voor stadsverwarmingisolatie, zijn wij in de meeste gevallen onderaannemer van de installateur. De installateur legt de verschillende installaties aan en wij verzorgen hierbij de stadsverwarmingisolatie. Dit doen we door isolatiemateriaal aan te brengen op de leidingen die van en naar de installatie lopen. Denkt u hierbij aan de aanvoer en retour van verwarming en koeling, maar ook aan de aanvoer van warm en koud water.  

Maak gebruik van onze diensten omtrent stadsverwarmingisolatie in regio Gelderland

Bij Gisola in Vaassen hebben we oog voor het milieu en willen we een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. Dit doen we onder meer door met milieubewuste producten te werken bij het aanbrengen van stadsverwarmingisolatie. Wilt u ons bedrijf in regio Gelderland inschakelen voor stadsverwarmingisolatie? Neem dan contact met ons op via 0578 66 25 40, info@gisola.jtni.nl of het contactformulier. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen, is tevens mogelijk.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur