Leiding isoleren

Wilt u op vakkundige wijze een leiding in uw pand laten isoleren? Gisola uit Vaassen is dé partij die u inschakelt voor het isoleren van leidingen. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben alle kennis en certificaten in huis om op vakkundige wijze en volgens alle eisen leidingen te isoleren. Zo profiteert u van een goed geïsoleerd pand!

Milieuvriendelijke werkwijze

Gecertificeerde opleidingen gevolgd

Koude, warme & geluidsisolatie

 
Gisola koude warmte geluidsisolatie

Een leiding laten isoleren om warmteverlies te voorkomen

Er zijn veel verschillende vormen van isolatie waarvoor u onze specialisten in isolatiewerkzaamheden inschakelt. Er wordt vaak voor geluidisolatie of thermische isolatie gekozen om het comfortgehalte in een pand te verhogen. Echter, er zijn andere vormen van isolatie die misschien nog wel van groter belang zijn. Wat dacht u namelijk van het laten isoleren van leidingen? Leidingen die niet geïsoleerd zijn, zijn een grote bron van warmteverlies in een pand. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een warmteleiding die door een koude ruimte loopt en daardoor veel van de warmte verliest. Dit zorgt ervoor dat u veel warmteverlies heeft en daardoor betaalt voor extra energiekosten. Voorkom dit warmteverlies en de daarbij horende extra energiekosten door de betreffende leiding te laten isoleren.

Profiteer van milieuvriendelijke oplossingen

De leiding laten isoleren door ons isolatiebedrijf uit Vaassen, is een uitstekend idee wanneer u warmteverlies wilt voorkomen en geld wilt besparen. Bovendien draagt u hiermee bij aan een duurzame toekomst, aangezien wij enkel met duurzame onderdelen werken bij het isoleren en leggen van leidingen, en andere vormen van isolatie. Neem dus snel contact met ons op via 0578 66 25 40 of info@gisola.jtni.nl om de mogelijkheden voor het laten isoleren van een leiding te verkennen.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur