Luchtkanalen laten aanleggen in Gelderland

Zoekt u een specialist in luchtkanalen in Gelderland? Dan eindigt uw zoektocht bij Gisola in Vaassen. Wij specialiseren ons in uiteenlopende isolatiewerkzaamheden en zijn onder meer in te schakelen voor het aanleggen van goed geïsoleerde luchtkanalen. Zo voorkomt u warmteverlies en geluidsoverlast in uw pand, wat tot aantrekkelijke voordelen voor uw bedrijf leidt.

Milieuvriendelijke werkwijze

Gecertificeerde opleidingen gevolgd

Koude, warme & geluidsisolatie

 
Gisola koude warmte geluidsisolatie

De voordelen van goed geïsoleerde luchtkanalen voor uw pand in regio Gelderland

Er zijn veel verschillende manieren om panden in de utiliteitsbouw beter te isoleren. In een groot pand is vooral het laten aanleggen van goed geïsoleerde luchtkanalen een uitstekende manier van isolatie. Middels luchtkanalen gaat namelijk veel warmte verloren wanneer deze niet goed geïsoleerd zijn. Daarnaast zijn luchtkanalen ook een bron van geluidsoverlast. Door ons bedrijf uit Gelderland in te schakelen voor luchtkanalenisolatie, profiteert u van luchtkanalen die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van thermische isolatie en geluidsisolatie. Op deze manier wordt het comfort in uw pand verhoogt én bespaart u op de energiekosten: een win-winsituatie dus!

Investeer in uw pand door nieuwe luchtkanalen te laten aanleggen

Wilt u investeren in uw pand door te kiezen voor het laten aanleggen van goed geïsoleerde luchtkanalen? Neem dan contact op met ons bedrijf in Vaassen via 0578 66 25 40 of info@gisola.jtni.nl. Naast het isoleren van luchtkanalen, staan we in regio Gelderland ook voor u klaar voor stadsverwarmingisolatie en andere vormen van isolatie. Bespreek uw wensen met ons personeel of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u op voorhand alvast waar u aan toe bent wanneer u kiest voor onze dienstverlening.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur